sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Heppailua

Kävimme mieheni kanssa hakemassa Iitun tallille ratsastamaan Pisaralla ja oli myös aiemmin puhetta et saa kokeilla myös Minttua. Kun Iitu lopetti Pisaralla ratsastamisen, niin varustin Mintun ja menin itse alkuun vähän aikaa ja sitten annoin Iitun mennä. Sitten kun Iitu liikutti Minttua jonkun aikaa hyppäsin vielä ite selkään ja ravailin jonkun aikaa ja kävelinkin sitten loppuajan (en osannu ratsastaa Mintulla). Myös selkään nousi mieheni siskot, joista toinen uskalti mennä itsestään kävelemään ja toinen vaan istui vähän aikaa selässä kunnes sanoin et tehdään pikkuinen matka tallin pihassa. Minttuhan olikin sitten mukamas niin laiska ettei olis enää halunu kävellä vaan yritti "karata" tallille. :D Siinä sitten piti kävellä edellä jolloin Minttu käveli perässä. Aina kun yritin pysähtyä ja mennä sivuun, niin Minttu rupes minun ympäri kävelemään :) Hassu heppa.. Mutta pitemmittä puheita tässä olis video kooste + kuva eilisestä, jossa siis vaan Iitu ratsastaa, koska en tajunnut antaa Iitulle minun puhelinta, jolla olis saanu minusta surkeita kuvia :D




Loppu käyntiä


Myös tänään Iitu kävi ratsastamassa. Pääsikin nyt menemään ilman satulaa. Yllättyi kun sanoin ettei Pisaralla olla koskaan ratsastettu ilman satulaa. Meni kyllä todella hyvin, mitä nyt välillä innostui ravaamaan liikaa eikä suostunut pysähtymään aidan viereen vaan olisi ollut liikaa menohaluja, mut Iitu sai sen pysähtymään. Kun Iitu lopetteli Pisaran liikutuksen, niin vuorossa olikin Mintun liikutus ilman satulaa. Minttu meinas olla vähän "laiskalla" päällä ja olisi vain halunnut mennä omaa koulukiemuraa. Iitu ei antanut periksi vaan vaati Minttua tekemään enemmän töitä. Lopulta kun Minttu ei millään meinannu ruveta menemään kunnolla vaan yritti luistaa tehtävästä otettiin raippa käyttöön ja johan siihen rupes liikettä löytymään. Laukkakin nousi paremmin kuin eilen. Iitu sanoikin, et vitosesta vetoo et tipun nostossa, mutta vielä mitä. Laukka nousi todella pehmeästi. Toinen kierros tahtoo Mintulle olla vähän hankalampi ja ei tahdo pitää laukkaa kovin pitkään yllä vaan pudottaa heti raville. Pitää ruveta työstämään tota laukkaa myös toiseenkin suuntaan. Sain puhelimella otettua muutaman video pätkän. Kuvat jäikin toiseen kameraan, josta loppui patterit. Kamera ei ole minun, joten kuvia tulee sitten joskus. Mutta laitan vielä tämän päivän videon tähän. :) On kiva, et sain sellaisen ihmisen läheltä, joka aina silloin tällöin ratsastaa myös Mintulla, et pääse kuvailemaan ja katsomaan minkälainen askellus on. 







En enää ikinä koske saksiin. :/ Sitä se teettää, kun hevosella pää alhaalla ja toinen yrittää leikata latvoja. :( Onneks kasvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti